Domov / Želim si bazen

Moja velika želja je bazen na domačem vrtu

Najprej je bila želja. Že od nekdaj, Vedno nekje prisotna, vedno je odstopila svoje mesto drugim, za tisti trenutek bolj pomembnim stvarem. Tokrat je drugače.

 

Tokrat smo odločeni, da je bazen na našem domačem vrtu tisto najpomembnejše, kar si želimo - zase in za svojo družino, pa tudi za prijatelje - v naslednjem letu. Družili se bomo, se zabavali, se sproščali, skrbeli tudi za svoje zdravje in zakladnico spominov obogatili s številnimi novimi - v čarobnem svetu vode. 

 

Sedaj je pravi trenutek, da Božičku ali Dedku Mrazu napišemo pismo z naslovom: Želim si bazen na domačem vrtu.

Pravijo, da je z željami potrebno biti previden, saj se ti uresniči to, čemur posvečaš pozornost, zato moramo biti pri tem precej natančni. 

 

 1. Najprej razmislimo, kakšen bazen si želimo - ali bo ovalen, pravokoten, kako bo velik, kako globok, ali se bomo v njem zabavali, sproščali ali se bolj resno ukvarjali s plavanjem. 
   
 2. Ustvarimo zbirko čudovitih slik našega sanjskega bazena. V pomoč nam je lahko Stotinkina spletna stran, Facebook stran ali pa profil na Instagramu. K oblikovanju zbirke pritegnemo vse družinske člane, ki nam bodo pogosto delali družbo v čarobnem svetu vode.
   
 3. Potem razmislimo tudi o tem, kje bomo bazen postavili in kdaj bi želeli očutiti prvi objem čarobne vode. 
   
 4. S pomočjo konfiguratorja si lahko, v skladu s temi željami, sestavimo bazen.
   
 5. Preberemo si lahko tudi članek o pestri izbiri bazenov in Stotinkino e - knjigo Izbiramo vrtni bazen.

Zidan bazen s turkizno folijo
Bazen Stiropool
Bazen Stiropool

Ko imamo odgovore na ta vprašanja, se odpravimo na posvet k strokovnjakom, v Stotinko.

 

 • Pomagali bodo uresničiti naše želje v skladu z možnostmi in viri, ki so na voljo.
 • Svetovali nam bodo, kakšen bazen je najbolj primeren, svetovali bodo tudi, kakšna dodatna oprema (luči, slap, stopnice, pokrivala...) je nujna ali pa bi izjemno izboljšala našo izkušnjo uživanja v bazenu.
 • Povedali pa nam bodo tudi tiste stvari, ki smo jih v svojem navdušenju morda spregledali. Recimo, da je po tem, ko bazen postavimo, zanj potrebno tudi redno skrbeti in to skozi vse leto, tudi ko je zunaj mraz in sneg. 

V sodelovanju z vrhusnkimi arhitekti pripravijo tudi 3D izris okolice s primerom najprimernejšega bazena in ujemajoče se okolice. 

 

Bazen je pohištvo našega vrta. Zliti se mora z okolico in nameščen mora biti na pravem delu vrta. Zato ni pomembna samo velikost, oblika in barva bazena, temveč je pomembno, da se vsi elementi zlijejo in dopolnijo v naše sanje. 

 

Stotinkini svetovalci in mojstri so lahko tudi vaši Božički in vam prinesejo darilo, ki vas bo razveseljevalo več let. 

Telefon
02/80-50-430
E-pošta