Domov / Zakaj vaš novi bazen ne bo takšen?

Zakaj vaš novi bazen ne bo takšen?

Odločili ste se, da na svojem vrtu postavite bazen. Vsi družinski člani so navdušeni in brskajo po spletnih galerijah čudovitih bazenov ter želijo uveljaviti svoje želje. Prepričani smo, da vaš novi bazen ne bo izgledal, kot bazeni v galerijah. Zakaj? Preprosto zato, ker je vsak bazen unikaten in oblikovanj tako, da izpolni vaša pričakovanja. Pustite domišliji prosto pot in skupaj z našimi strokovnjaki usvtarite bazen, ki uresniči vsako vašo željo in bo naslednji biser v bazenski galeriji. Ujemite dan v čarobnem svetu vode.  

Bazen s turkizno folijo
Bazen s prelivnim robom

 

Zidani bazeni (iz stiropornih ali navadnih zidakov) dopuščajo neomejene možnosti oblike, dimenzij, stopnic in ostalih elementov, ki jih želite dodati vašemu novemu bazenu. 

 

Zamislite si lahko okrogel, ovalen, pravokoten ali pa bazen v obliki srca. Vse je odvisno od vaših želja, prostora in seveda predvidenega proračuna. 

Bazen v obliki srca
Bazen nepravilnih oblik
Bazen v obliki ledvičke

 

Odločitev pa še ni konec, saj je naslednji korak izbira barve vaše bazenske folije. Potopite se v čisto belino, ohladite se v temnih odtenkih morde ali zelene, za drzne pa je na voljo tudi črna bazenska folija. Če so vam všeč vzorci, oblečite vaš bazen v foljo z mozaikom ali marmorjem, ki da bazenu prav posebno noto. Ali pa morda obložite dno vašega novega bazena s kamenčki. Odločitev je samo vaša. 

Črna bazenska folija
Bazenske stopnice
Peščena folija

 

 

Telefon
02/80-50-430
E-pošta