Domov / Vodnik po bazenskih solarnih pokrivalih: kako delujejo in zakaj jih potrebujemo

Vodnik po bazenskih solarnih pokrivalih: kako delujejo in zakaj jih potrebujemo

 

Bazenska solarna pokrivala postajajo vse bolj priljubljena izbira med lastniki bazenov, saj ponujajo številne prednosti, od prihranka energije do podaljšanja kopalne sezone. Toda kako ta pokrivala delujejo in zakaj bi jih morali uporabljati?

 

 

Kako delujejo bazenska solarna pokrivala

 

Bazenska solarna pokrivala so izdelana iz posebnega materiala, ki omogoča prehod sončnih žarkov in hkrati zadržuje toploto v vodi. Delujejo na preprost, a učinkovit način:

 

1. Absorpcija sončne energije: Pokrivalo absorbira sončne žarke in segreva vodo v bazenu. Večina pokrival ima majhne zračne mehurčke, ki delujejo kot izolatorji, preprečujejo izgubo toplote in omogočajo boljše zadrževanje toplote.

 

2. Izolacija: Nočno ohlajanje je manjše, saj pokrivalo deluje kot izolator, ki preprečuje izgubo toplote iz bazena.

 

 

 

 

 

Zakaj potrebujemo bazenska pokrivala

 

  • PRIHRANEK ENERGIJE: Z uporabo solarnih pokrival lahko znatno zmanjšamo stroške ogrevanja bazena. Sončna energija je brezplačna in okolju prijazna, kar pomeni manjšo porabo električne energije.

     

  • PODALJŠANJE KOPALNE SEZONE: Solarna pokrivala preprečujejo ohlajanje bazenske vode tudi v hladnejših mesecih, kar podaljša sezono kopanja. 

 

  • ČISTEJŠA VODA: Pokrivalo pomaga tudi pri delnem ohranjanju čistoče bazena, saj preprečuje, da bi listje, insekti in druga umazanija padali v vodo.

 

  • ENOSTAVNA NAMESTITEV IN UPORABA: Solarna pokrivala so enostavna za namestitev in uporabo. Preprosto jih razpremo čez površino bazena in pustimo, da sonce opravi svoje delo. 

     

Bazenska solarna pokrivala so odlična naložba za vsak bazen, saj ponujajo številne prednosti, ki prispevajo k večji energetski učinkovitosti in bolj prijetni izkušnji kopanja. Če iščete način, kako podaljšati kopalno sezono, so solarna pokrivala prava izbira za vas.

 

 

Predstavljamo revolucionarno solarno pokrivalo 550 mikronov - ALVEOLAR

 


Predstavljamo vam vrhunsko solarno pokrivalo proizvajalca CF Group, ki je patentiran izdelek z debelino 550 mikronov in alveolarnimi mehurčki. Na voljo je v črni in modri barvi, vsaka z edinstvenimi prednostmi:

 

 

 

Modro solarno pokrivalo: Idealno za tiste, ki želijo hitro segreti vodo v bazenu. Pokrivalo učinkovito absorbira in zadržuje sončno toploto, kar omogoča hitrejše segrevanje vode, da lahko uživate v topli vodi tudi v hladnejših dneh.

 

 

 

Črno solarno pokrivalo: Črno pokrivalo bolje blokira sončno svetlobo, kar zavira rast alg in mikroorganizmov, ter zagotavlja čistejšo in bolj zdravo vodo v bazenu.

 

 

Ne zamudite priložnosti, da izboljšate svoj bazen z revolucionarnim solarnim pokrivalom 550 mikronov proizvajalca CF Group. Naša patentirana tehnologija in visokokakovostni materiali zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in vrhunske rezultate.

 

Naročite svoje solarno pokrivalo še danes in uživajte v topli in čisti vodi. Za več informacij in nakup obiščite našo spletno stran ali nas kontaktirajte neposredno.

 

 

Izboljšajte svoj bazen s solarnim pokrivalom CF ALVEOLAR!

 

 

Solarno pokrivalo 500mik modro 5m
Šifra: 3585
Zaloga:
Solarno pokrivalo 500mik modro 5m
 
za m2 8,95 €
Solarno pokrivalo CF ALVEOLAR 550mik sv. modro 4m
Šifra: 2630
Zaloga:
Solarno pokrivalo CF ALVEOLAR 4m
 
za m2 13,94 €
Solarno pokrivalo CF ALVEOLAR 550mik črno-5m
Šifra: 2645
Zaloga:
Solarno pokrivalo CF ALVEOLAR 5m-črno
 
za m2 14,95 €
Potrebujete pomoč pri nakupu?
+386 2 80 50 430 | info@stotinka.si

Pomoč pri nakupu
02/80-50-430
E-pošta
Brezplačna dostava nad 49 €