0

Kako uporabiti konfigurator za vaš sanjski bazen?

1. Izbira bazena in vpis željenih mer

V prvem koraku konfiguratorja vnesete željene mere bazenske školjke pri izbranem tipu bazena. Opisi posameznih tipov bazena so vam na voljo pri vsakem bazenu s klikom na gumb več. Vnesene mere bazena so notranje mere bazenske školjke. Pri vseh bazenih Easypool, so zunanje mere bazenske školjke za 0,5 m večje od notranjih (striporni zidaki). Vnesenih mer se je potrebno pri zidavi bazenske školjke striktno držati. Širino bazenov lahko izbirate med 2 in 5 m, po koraku 0,25 m. Dolžino bazena lahko izbirate med 4 in 12 m, po koraku 0,25 m. Z vnosom mer bazena, se v tem koraku samodejno doda folija primerne velikosti z vsem potrebnim materialom za montažo ter bazenska inox lestev. Globina bazena je 1,5 m.

 

2. Izbira filtrirnega kompleta

V drugem koraku konfiguratorja si boste, glede na vnesene mere bazena, izbrali primerni filtrirni paket. Optimalni filtrirni paket se vam bo v drugem koraku samodejno izbral. Seveda lahko paket poljubno spremenite. V filtrirni paket je vključen kvaliteten peščeni filter s črpalko, vsi vgradni elementi bazenske inštalacije ter ves potreben cevni in spojni material za funkcionalno povezavo filtrirnega sistema. Z drugim korakom že dobite ves potreben material za normalno delovanje bazena.

 

3. Izbira dodatne opreme

V tretjem koraku konfiguratorja izberete poljubno dodatno opremo bazena. Pri nekateri dodatni opremi je potrebno samo potrditi polje, saj se primerna količina samodejno izračuna iz vnesenih mer bazena v prvem koraku.

 

Četrti korak je povzetek in pregled izbrane konfiguracije bazena ter izračun cene. Ko izpolnite kontaktni obrazec in kliknete gumb Preveri mojo ceno, prejmete povzetek vašega izbranega bazena, z dodatno opremo in pripadajočo ceno na naveden e - naslov. S klikom na gumb Na začetek lahko začnete z novo konfiguracijo bazena.

 

 

Pomoč pri nakupu
02/80-50-430
E-pošta
AAA
Brezplačna dostava nad 49 €