Kako uporabiti konfigurator za vaš sanjski bazen?

1. Izbira bazena in vpis željenih mer

V prvem koraku konfiguratorja vnesete željene mere bazenske školjke pri izbranem tipu bazena. Opisi posameznih tipov bazena so vam na voljo pri vsakem bazenu s klikom na gumb več. Vnesene mere bazena so notranje mere bazenske školjke. Pri bazenih Easypool ter Easypool plus, so zunanje mere bazenske školjke za 0,5 m večje od notranjih (striporni zidaki). Pi zidanih bazenih je zunanja mera bazenske školjke odvisna od načina zidave, ki ga boste izbrali. Vnesenih mer se je potrebno pri zidavi bazenske školjke striktno držati. Širino bazenov lahko izbirate med 2,5 in 5 m, po koraku 0,25 m. Dolžino bazena lahko izbirate med 4 in 12 m, po koraku 0,25 m. Z vnosom mer bazena, se v tem koraku samodejno doda folija primerne velikosti z vsem potrebnim materialom za montažo ter bazenska inox lestev. Globina bazena je lahko 1,35 ali 1,5 m.

 

2. Izbira filtrirnega kompleta

V drugem koraku konfiguratorja si boste, glede na vnesene mere bazena, izbrali primerni filtrirni paket. Optimalni filtrirni paket se vam bo v drugem koraku samodejno izbral. Seveda lahko paket poljubno spremenite. V filtrirni paket je vključen kvaliteten peščeni filter s črpalko, vsi vgradni elementi bazenske inštalacije ter ves potreben cevni in spojni material za funkcionalno povezavo filtrirnega sistema. Z drugim korakom že dobite ves potreben material za normalno delovanje bazena.

 

3. Izbira dodatne opreme

V tretjem koraku konfiguratorja izberete poljubno dodatno opremo bazena. Pri nekateri dodatni opremi je potrebno samo potrditi polje, saj se primerna količina samodejno izračuna iz vnesenih mer bazena v prvem koraku.

 

Četrti korak je povzetek in pregled izbrane konfiguracije bazena ter izračun cene. Ko izpolnite kontaktni obrazec in kliknete gumb Preveri mojo ceno, prejmete povzetek vašega izbranega bazena, z dodatno opremo in pripadajočo ceno na naveden e - naslov. S klikom na gumb Na začetek lahko začnete z novo konfiguracijo bazena.

 

Telefon
02/80-50-430
E-pošta