Domov / Pričanja bazeni / Matej: bazen Easypool

Matej, Kamnik: gradnja bazena Easypool

 

"Pozdravljeni

 

Ko smo pred sedmimi leti kupovali montažni bazen, se mi je zdela ponudba podjetja Stotinka prava izbira. Letos v jeseni je padla družinska odločitev, da ga zamenjamo za zidanega. Odločili smo se za bazen Easypool (stiroporasti zidaki), ker nam najbolj odgovarja. Preveril sem tudi druge ponudbe, vendar se mi je zdela ponudba podjetja Stotinka najboljša in najcenejša. Se vidi zakaj se že 21 let ukvarjajo z bazeni.

 

Ker smo velika družina smo gledali tudi na stroške, zato smo se odločili, da ga sezidamo kar sami. Malo moraš imeti rokodelskega znanja, pa stvar gre. In če se odločiš za samogradnjo, se ti pojavi veliko, mnogo vprašanj. Ker smo že nekaj vedeli, kako se streže z bazeni, se je ob tem pojavilo morda še več vprašanj. In če pogledate njihovo spletno stran, vidite mnogo napisanega v pomoč kupcem in svojega znanja ne skrivajo pred drugimi. In če pokažete vsaj nekaj zanimanja, vam pošljejo zelo uporaben dvd, kjer je z besedo in sliko pokazano, kako si lahko zgradiš svoj bazen.

 

Kar pa me je resnično prepričalo v njihovo profesionalnost, pa je bila vsa naša e-pošta in njihovi odgovori v zelo kratkem času. In če imate kakšne posebne želje, ideje, vam znajo priskočit na pomoč in vam svetujejo. Tudi pri nas je bilo nekaj usklajevanja, dodatne robe, mere višine bazena,…

 

In še naš nasvet: Če še ne veste, ali je bazen prava ideja za vaš vrt, če se bo voda dovolj toplo segrela, če boste lahko in znali vzdrževati čisto vodo, če se boste znali zabavati v vodi, vam za začetek (prvi nakup) priporočam montažni bazen (lahko tudi rabljenega). Je cenejši od zidanega, hitrejša postavitev, užitek pa nič manjši. In če slučajno ugotovite, da pa bazen le ni tisto, kar ste si predstavljali, ga z lahkoto podrete in prodate. Naše razmišljanje je bilo podobno pred 7 leti in ni nam žal za to "poskusno dobo", ker sedaj vemo, da je bazen resnično tisto, kar smo si želeli…da besed in veselja najinih treh otrok ne uspem spraviti na papir."

 

Telefon
02/80-50-430
E-pošta