0
Domov / O nas

Predstavitev podjetja CF Group Adria d.o.o.

Podjetje Bazeni Stotinka, CF Group Adria d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Delovati smo začeli na področju kopališč in zdravilišč, kjer smo ponudili proizvode za pripravo in nego bazenskih voda ter čistilna in dezinfekcijska sredstva za bazene in savne.

 

V naši ponudbi so danes tudi bazenski sesalci, merilno - regulacijska tehnika za pripravo bazenskih voda in različna oprema in potrošni material, ki ga potrebujejo kopališča ter zdravilišča. V Sloveniji praktično ni kopališča ali zdravilišča, ki ne bi vsaj nekaj svojih potreb pokrivalo iz prodajne ali servisne ponudbe našega podjetja.

 

Dejavnost smo razširili tudi na trg zasebnih bazenov. Ponujamo bazene vseh vrst in oblik, dodatno opremo ter lastne montažne ekipe in servisno službo.

 

Podjetje Stotinka je z letom 2020 postalo član mednarodne skupine CF Group in se z letom 2021 tudi uradno preimenovalo v CF Group Adria d.o.o.. Blagovna znamka Bazeni Stotinka ostaja prisotna predvsem na področju zasebnih bazenov.

 

Danes smo vodilno podjetje v svoji panogi v Sloveniji. Podjetje predstavlja 23 redno zaposlenih sodelavcev.

 

Naše poslanstvo
 

Z visokokakovostnimi izdelki, strokovno podporo in prijaznim odnosom zagotavljamo sprostitev in dobro počutje vse dni v letu. Naše poslanstvo je moč strniti v slogan: »Ujemite dan v čarobnem svetu vode«.​

 

Naša vizija
 

CF Goup Adria bo do 2025 postala najbolj željen partner pri prodaji visokokakovostnih izdelkov za postavljanje in vzdrževanje bazenov vseh vrst. Z izkušeno strokovno ekipo bo prispevala k razvoju celostnih wellness storitev na področju Balkana.
 

Osnovne vrednote 

 

  • Nenehno se trudimo prepoznavati kupčeve želje in potrebe ter mu ponuditi izdelek ali storitev, ki bo zadovoljila njegova pričakovanja.
  • Za kupca skrbimo tudi po nakupu, v obliki servisnih storitev za naše izdelke. Kupcu želimo ponuditi storitve v vseh življenjskih ciklih kupljenega izdelka.
  • Smo v procesu konstantnega učenja. Zavedamo se, da delamo napake, a jih z veseljem popravimo in se potrudimo, da jih ne ponovimo.
  • Ponujamo izdelke in storitve v poštenem razmerju med kvaliteto in ceno.

 

POVEZANOST

 

Temelj odnosa z našimi strankami je zaupanje, ki ga vsakodnevno pridobivamo z dostopnostjo, prilagodljivostjo, prijaznostjo in tolerantnostjo. Zato se stranke rade vračajo k nam. Povezanost je značilna tudi za našo ekipo, ki s skupnimi močmi zmore rešiti vsak izziv.

 

SPOŠTOVANJE

 

S strankami odkrito komuniciramo, držimo se danih obljub. Zaposlene razvijamo in jim omogočamo spodbudno delovno okolje. Spoštujemo mnenje drugih, med seboj sodelujemo in gojimo dobre medsebojne odnose.

 

STROKOVNOST

 

Povezujemo strokovno znanje mednarodnih in domačih strokovnjakov, odlikujejo nas več kot 24-letne izkušnje. To nam omogoča, da delo opravimo kakovostno in v skladu z najvišjimi standardi. Smo razvojno usmerjeni, redno se izobražujemo in smo v koraku s časom.

 

ODLIČNOST

 

Naš posel opravljamo zavzeto in smo najboljši v tem, kar počnemo. K uresničevanju želja pristopimo celostno; stranki je na voljo vse na enem mestu. Z vsemi gradimo partnerski odnos, ki temelji na kakovosti in ustvarjanju vzajemno dolgoročnih koristi.

Pomoč pri nakupu
02/80-50-430
E-pošta
Brezplačna dostava nad 49 €