Domov / Novoletne zaobljube

Aktivno preživljanje prostega časa v bazenu

Današnji življenjski tempo nas sili k vedno hitrejšemu opravljanju obveznosti in pogosto si ne vzamemo dovolj časa za pomembne stvari, kot so zdravje, sprostitev, druženje z našimi najbližjimi... Konec leta nas pripravi do tega, da se ozremo na preteklih 365 dni in si zadamo nove cilje, želje, zaobljube, ki jih nismo uspeli doseči. Velikokrat je ena izmed prvih zaobljub biti aktivnejši, a kaj, ko nam prehitro zmanjka časa. 

 

1. Zakaj se odločiti za bazen?

Sedaj ne bo več izgovora, da je fitnes predaleč in da je velika gneča na mestnem bazenu. Trenirajte, sproščajte se ali pa se samo osvežite in si zbistrite misli v privatnem objemu vašega vrta. Kmalu vam bo plavanje po napornem dnevu v službi prišlo v rutino in konec leta boste lahko s ponosom obkljukali novoletne zaobljube.

 

2. Kdaj in kako začeti s projektom: Bazen? 

Izredno pomembno vprašanje, ki se nam porodi takoj, ko se odločimo, da želimo našemu vrtu dodati čaroben svet vode v obliki bazena. Zimski meseci so idealni za začetek načrtovanja bazena in okolice, saj je dovolj časa, da se izdelajo podrobni načrti ter se hitro reagira na spremembe, ki jih želite vnesti, brez nepotrebnih zamud s postavitvijo bazena. Pomlad nam prinese višje temperature, ki so primerne za polaganje folije in tudi za postavljanje montažnih bazenov ter za izvedbo morebitnih gradbenih del. 

 

  

 

Navsedanje pa otvorite poletje s skokom v lasten bazen in uživate več mesecev, kot gostitelj najboljših zabav ob bazenu. 

 

Telefon
02/80-50-430
E-pošta