0
Domov / Solarni tuš - nepogrešljiv pripomoček na vsakem vrtu

Solarni tuš - nepogrešljiv pripomoček na vsakem vrtu

 

Solarni tuš je nepogrešljiv pripomoček na vsakem vrtu, z bazenom ali brez! Je varčna sezonska rešitev, ki izkorišča energijo sonca in vam zagotavlja osvežitev s prijetno toplo vodo. Namestitev vrtnega tuša ne zahteva nobene napeljave, preprosto ga postavimo na želeno mesto in ga priključimo na vrtno zalivalno cev. Po koncu sezone se tuš pospravi na varno, kjer temperatura ne pada pod ledišče.

 

Zaradi izjemne enostavnosti in praktičnosti so solarni tuši zelo priljubljena rešitev.

 

Solarni ttuš bazeni stotinka

 

Vrtni tuš je individualna izbira, kljub temu pa si lahko v kombinaciji z vašimi željami, pomagate z upoštevanjem določenih tehničnih lastnosti. Tako smo za popolno idilo na vrtu, s pomočjo naše ponudbe solarnih tušev, pripravili nekaj praktičnih nasvetov za najboljšo izbiro!

 

Kdo in kako pogosto uporablja vrtni tuš?

 

Informacije o kapacitetah uporabe, so eden izmed ključnih dejavnikov pri izbiri solarnega tuša. Boste tuš uporabljali za kratko in hitro osvežitev samo vi ali cela družina, imate morda bazen in boste imeli tuš v redni rabi zaradi vzdrževanja čiste vode? V naši ponudbi najdete solarne tuše za vse priložnosti, z rezervoarji od 10 - 40l.

 

Najbolj enostavna in priročna rešitev za hitro osvežitev je Solarni tuš Basic z rezervoarjem 10l. Tuš ima manjši črn rezervoar, ki zagotavlja maksimalen izkoristek sončne energije in toplo vodo v najkrajšem možnem času. Enoročna mešalna baterija omogoča zelo preprosto in udobno rokovanje. Če ste relativno hitri in varčni, pri srednji temperaturi tuširanja, lahko ta model zadostuje za 2 osebi.

 

Če niste edini, ki uživate v radostih vašega vrta, vam priporočamo uporabo solarnih tušev z večjimi rezervoarji.

 

Prvi primer takega je Solarni tuš PCV deljen. Tuš ima 20l rezervoar, prav tako črne barve, tako da je hitro gretje vode zagotovljeno! Mešalna baterija olajša izbiro zaželene temperature vode.

 

Ena izmed prednosti tega modela je, da ga lahko enostavno razstavite in prevažate. Piknik, praznovanje, športne dejavnosti, oddaljen vikend... potrebujete samo nekaj prostora v avtu (120 x 25 x 10 cm) in sončno vreme.

 

solarni tuši stotinka

 

Za uporabo celotne družine vam z veseljem priporočamo vrtne tuše: PVC deljen 35l, Elegance 40l in Aluminij 30l.

 

Solarni tuš PVC deljen 35l

 

Solarni tuš ima črn rezervoar kapacitete kar 35l. Elegantna, široka glava nudi še bolj prijetno izkušnjo. Prav tako kot predhodni model, imate možnost da ga razstavite. Dodatna prednost je pipica za umivanje nog, ki omogoča še bolj praktično uporabo. Izjemno razmerje med uporabnostjo, kvaliteto in ceno.

 

Ugodna rešitev za celotno družino. Zaradi enostavnega transporta, ga lahko prav tako uporabite tudi na raznih družabnih dogodkih.

 

Solarni tuš Elegance 40l

 

Solarni tuš Elegance se ponaša s PVC rezervoarjem, s toplo vodo kar 40l! Odlična rešitev za vse, ki maksimalno izkoristijo namembnost izdelka. Popolna rešitev za vso družino, še posebej z otroci. Ima široko prho in pipico za umivanje nog. Ob izbiri modela Elegance 40l, se lahko vedno zanesete na to, da vas ne bo presenetilo tuširanje s hladno vodo.

 

Solarni tuš Aluminij 30l

 

Kot že samo ime pove, je ohišje tuša sestavljeno iz aluminija. Črno-srebrna kombinacija ustvari zelo eleganten pridih in se lepo ujame v vaš ambient. 30 l rezervoar s toplo vodo je zadosten za uporabo celotne družine. Še posebej pride do izraza, če imate bazen. Tako kot dva zgornja modela, ima tudi ta pipico za umivanje nog.

 

Proračun, tajnost in dizajn

 

Najbrž se strinjate da je proračun prav tako eden izmed ključnih dejavnikov za nakup katerega koli izdelka. Če iščete solarni tuš, namen katerega ni samo poletna osvežitev, ampak je prav tako pomemben dizajn, ujemanje z obstoječim eksterierjem vašega vrta/terase in izbrani materiali, imamo rešitev tudi za vas.

 

solarni tuš 30l

 

V tej kategoriji so se po naši oceni znašli: Solarni tuš Modern 30l, Solarni tuš Natur 30l, Solarni tuš Design 30l in Solarni tuš Exquisit Inox.

 

Solarni tuš Modern 30l

 

Sprednja plošča tuša je narejena iz antikorozivno zaščitenega jekla, lakiranega v črno barvo. Tuš se ponaša z elegantno, pravokotno razpršilno glavo, inox priključkom za vodo in izpustnim čepom. Izbrani, tehnološko dovršeni materiali omogočajo dogrevanje vode, četudi tuš ni direktno izpostavljen sončni svetlobi.

 

Vrtni tuš Modern 30l ima kar 3 leta garancije. S klikom na povezavo si lahko ogledate več informacij.

 

Solarni tuš Natur 30l

 

Edinstven izgled lakiran v imitacijo tikovine bo ob vseh svojih tehničnih zmogljivostih zažarel tudi kot dizajnerski kos. Oblikovane armature in elegantna pršna glava dodatno poudarijo videz tropskega teak-a, hkrati pa zagotavljajo trajno delovanje ob izbranih, kvalitetnih materialih. Inox in antikorozivni dodatki občutno podaljšajo življenjsko dobo izdelka.

 

Tuš je 3 leta pod garancijo. Ta kos morda res ni primeren za vsak vrt, ampak pri tistih, kjer pride do izraza, ustvari povsem svojo zgodbo in zažari v vsej svoji podobi.

 

Solarni tuš Design 30l

 

Solarni tuš Design je model, ki dobesedno zasije s svojo sprednjo ploščo iz nerjavnega jekla AISI 304. Čiste pravokotne linije tuša, armatur, razpršilne glave dodatno poudarijo eleganco izdelka. Tako kot predhodnika v tej kategoriji, zagotavlja ogrevanje vode, tudi ko ni izpostavitve direktni svetlobi. Popolna srebrno-črna kombinacija se idealno vključi v vsakršno okolje.

 

Solarni tuš Exquisit Inox

 

Vrtni tuš Exquisit Inox je absoluten presežek črne elegance. Čelna stran tuša je zaključena s črnim kaljenim steklom, ki ustvari nepozaben "Wow efekt". Ohišje tuša je narejeno v kombinaciji nerjavečega jekla z aluminijem. Rezervoar tuša je 18l.

 

Kje se uporablja solarni tuš?

 

Na prvi pogled, se to morda zdi čudno vprašanje - v resnici ni. Če ste temeljito brali zgornja priporočila, ste lahko zasledili, da se nekatere modele da enostavno razstaviti. Če imate več priložnosti in "prostorov" za uporabo solarnega tuša, sta enostaven transport in montaža zagotovo karakteristiki, ki sta pomembni pri vaši končni izkušnji. To priročnost nudita modela: PCV deljen 20l in PVC deljen 35l.

 

Zamislite si poletni piknik ob bazenu, na športnem igrišču, družinsko zabavo, kjer se lahko kadarkoli osvežite s prijetno vodo. Neprecenljiv izdelek na manjših športnih dogodkih na prostem, tekmovanjih, rekreaciji ipd. Glede na zadovoljstvo, ki ga izdelek nudi je cena resnično, zanemarljivo ugodna.

 

Noben se ne počuti najbolj prijetno, kadar ima na sebi pesek, umazanijo tenesit ipd. ali pa je samo cel prepoten, v bližini pa ni nobene možnosti osvežitve.

 

 

Kaj potrebujem za postavitev solarnega tuša?

 

Najboljši del zgodbe solarnih tušev je prav ta, da za svoje delovanje potrebuje samo dostop do vode in je dovolj že zalivalna cev. Vsi montažni elementi za postavitev so vključeni v pakiranju. Kljub temu, priporočamo nakup nedrsečega podstavka, ki služi kot zelo stabilna osnovna plošča za solarni tuš ali za vstop v bazen. Izdelan je iz lesnega kompozita WPC in je odporen na vremenske vplive.

 

Vzdrževanje solarnih tušev

 

Vzdrževanje solarnih tušev je izjemno nezahtevno, kljub temu vas moramo dodatno opozoriti, da ga ob koncu sezone morate pospraviti na mesto, kjer bo varen pred zmrzaljo. Vrni tuši imajo številna gumijasta tesnila in preostale dele, ki so občutljivi na raztezanje in krčenje. Vsi vemo, da je prostornina ledu večja od prostornine vode, zato lahko nekateri deli, kjer se zadržuje vode, ob zmrzali spokajo.

 

Zakaj smo pravi naslov za nakup?

 

Več kot 28 - letna tradicija in prisotnost na trgu samo po sebi pričata o kvaliteti naših izdelkov, svetovalni ekipi in poprodajnem servisu. Ob poplavi izdelkov na svetovnem trgu, imamo v ponudbi samo izbrane, preverjene izdelke, zaupanja vrednih dobaviteljev.

Kljub neoporečni kvaliteti, imajo prav tako solarni tuši sestavne dele, ki se sčasoma obrabijo. Bogata izbira rezervnih delov je ključen dejavnik, zaradi katerega vam vaš tuš lahko služi vrsto let. Pri nas lahko dobite vse rezervne dele tudi vrsto let po tem, ko gre izdelek iz prodajnega programa.

Pomoč pri nakupu
02/80-50-430
E-pošta
AAA
Brezplačna dostava nad 49 €