Spoštovani kupci, obveščamo vas, da zaradi povečanega obsega naročil, bo vaše naročilo dostavljeno v roku 2-5 delovnih dni. Hvala za razumevanje!
Domov / Nadgradite svoj bazen z avtomatizirano dezinfekcijo bazenske vode!

Nadgradite svoj bazen z avtomatizirano dezinfekcijo bazenske vode!

 

Ste pripravljeni na revolucijo v negi vašega bazena? Predstavljamo vam ultimativno rešitev - nadgradnjo vašega bazena s sistemom CF Control 100. Z našim naprednim sistemom avtomatizirane dezinfekcije bazenske vode, skupaj z avtomatskim doziranjem pH-ja in klora, boste doživeli čisto in bistro vodo brez nepotrebnega napora.

 

                                               

Kaj lahko pričakujete s sistemom CF Control 100 in zakaj ga izbrati?

 

1. Napredna avtomatizacija:

 

Sistem omogoča popolno avtomatizacijo dezinfekcije vašega bazena, kar pomeni, da se lahko prepustite uživanju v bazenu, medtem ko sistem samodejno skrbi za čistočo vode. Sistem CF Control 100 uporablja najnovejšo tehnologijo za avtomatsko dezinfekcijo bazenske vode, kar zagotavlja optimalno higieno in zdravje za vso družino. Ohranjanje optimalnih ravni pH-ja in klora še nikoli ni bilo lažje! Sistem natančno nadzira in samodejno prilagaja parametre bazenske vode, tako da lahko vi uživate v brezskrbnem plavanju.

 

2. Povezanost preko aplikacije:

 

Nadzorujte in upravljajte svoj bazen kar preko pametnega telefona. Spremljajte in prilagajajte parametre bazenske vode kjerkoli in kadarkoli.

 

3. Enostavna uporaba:

 

Sistem je zasnovan tako, da je uporaba povsem enostavna, tako da lahko uživate v svojem bazenu brez nepotrebnega stresa, zapletenih postopkov ali dolgotrajnega učenja.

 

4. Prihranek časa in sredstev za nego vode:

 

Naprava za avtomatsko dezinfekcijo bazenske vode CF control 100 ne bo prihranila samo vašega časa, ki ga boste lahko izkoristili za uživanje v vašem bazenu, pač pa boste prihranili tudi na letni količini sredstev za nego bazenske vode. Sistem bo namreč samodejno poskrbel za doziranje optimalne vrednosti pH-ja in klora. 

 

5. Hitra Montaža:

 

Prepustite montažo strokovnjakom, da vaš bazen čim prej postane pripravljen na brezskrbno uživanje v novi kopalni sezoni.

CF control 100

 

 

Osvobodite se bremena ročnega vzdrževanja bazenske vode in stopite v prihodnost z nadgradnjo vašega bazena s sistemom CF Control 100. Ustvarjen za zagotavljanje kristalno čiste in neoporečne vode. Ta napreden sistem prinaša revolucijo upravljanja bazena. Vaš bazen si zasluži le najboljše!

 

Nakup naprave je mogoč izključno z montažo s strani naše izkušene ekipe monterjev. Za strokovno svetovanje pokličite na tel: 02 80 50 430 ali nam pišite na: info@stotinka.si in z veseljem vam bomo pomagali!

 

Pomoč pri nakupu
02/80-50-430
E-pošta
Brezplačna dostava nad 49 €