Spoštovani kupci, obveščamo vas, da zaradi povečanega obsega naročil, bo vaše naročilo dostavljeno v roku 2-5 delovnih dni. Hvala za razumevanje!
Domov / Javna kopališča / Dozirni in merilni inštrumenti / Merilni inštrumenti Lovibond

Merilni inštrumenti Lovibond

Lovibond je blagovna znamka podjetja Tintometer GmbH iz Dortmunda, ki je specialist za testiranje vode v bazenih, masažnih bazenih, vodnih zajetjih in naravnih ribnikih. Priročnik vsebuje podrobne informacije o napravah, načinih za merjenje, reagentih, temah, ki se nanašajo na kvaliteto vode na bazenih in zdraviliščih s sklicevanjem po standardnih metodah posameznih držav, uporabljenih za vodo.

 

 

 

 Lovibond Checkit Comparator 2v1 od 0,1 -2,0 mg/l

    

Lovibond Checkit Comparator - ročni merilec za merjenje klora in pH

 

Ročni merilec za merjenje klora in pH. Meritev klora je od 0 do 1,0 mg/CI2. Ph meri od 6,5 do 8,4. Opcija so tudi ostale meritve: brom, baker...

 

Lovibond Fotometer MD100, 2 v 1

     

Lovibond Fotometer 2v1

 

Izredno natančen in zanesljiv fotometer za merjenje 2 različnih parametrov bazenske vode. Meri do 0,01 natančno. Ph: 6,5-8,4

  • Z merjenjem tabletk meri v naslednjih parametrih: Klor: 0,01-6,00 mg/l ali 0,1-10 mg/l* (potrebno je posebej naročiti reagentne tabletke)
  • Z merjenjem praška meri v naslednjih parametrih: Klor: 0,02-2,00 mg/l ali 0,1-8 mg/l (potrebno je posebej naročiti reagentni prašek)

 

 

Lovibond MicroDirect Redox 10

merilec redox potenciala 

Lovibond - merilec Redox potenciala VODOODPOREN

 

Je priročni merilec za Redox potencial. VODOODPOREN! Kompaktno ohišje, možnost menjave elektrode. Merilno območje: -99....+1000mV. REsolucija: 1mV. Natančnost: +/- 2mV. Garancija: 2 leti, Garancija na elektrodo: 6 mesecev.

 

OGLEJTE SI ŠE VEČ IZDELKOV MERILNE TEHNIKE ZA JAVNA KOPALIŠČA V CENIKU

 

Pomoč pri nakupu
02/80-50-430
E-pošta
Brezplačna dostava nad 49 €