0
Domov / Informacije

25+ let izkušenj

Stotinka smo podjetje z več kot 25 letno tradicijo v panogi in že vrsto let med vodilnimi ponudniki na trgu. Našemu znanju in izkušnjam zaupa že več kot 25.000 kupcev, ki jim pomagamo ujeti prijetne trenutke v čarobnem svetu vode.

 

To nam uspeva, ker so temelji odnosa z našimi strankami:

ZAUPANJE,

ki ga vsakodnevno pridobivamo z dostopnostjo, prilagodljivostjo, prijaznostjo in tolerantnostjo. Z vsemi našimi deležniki gradimo partnerski odnos, ki temelji na kakovosti in ustvarjanju vzajemno dolgoročnih koristi.

SPOŠTOVANJE,

saj s strankami odkrito komuniciramo in se držimo danih obljub.

ODLIČNOST,

saj naš posel opravljamo zavzeto in smo med najboljšimi v tem, kar počnemo.
 

STROKOVNOST,

ki je rezultat povezovanja strokovnega znanja mednarodnih in domačih strokovnjakov področja. To nam omogoča, da delo opravimo kakovostno in v skladu z najvišjimi standardi.
 

 

Smo ponosni nosilec certifikata bonitetne odličnosti podjetja Bisnode ranga zlati trojni A (AAA) in certifikata Gospodarske zbornice Slovenije Excellent Small@Medium Enterprises, kar dokazuje, da je podjetje Stotinka zanesljiv partner v celotnem poslovnem procesu, tako svojim zaposlenim kot tudi kupcem in dobaviteljem.

 

Ker zaupamo v naše produkte in ekipo, vam zagotavljamo, da bosta vaš nakup in investicija z nami varna.

 


Najcelovitejša ponudba v regiji

Prepričani smo, da vam lahko ponudimo najustreznejšo rešitev po meri, saj našo ponudbo odlikuje več kot 3000 artiklov visoko kakovostnih izdelkov priznanih svetovnih proizvajalcev bazenov, bazenske tehnike in sredstev za nego bazenske vode. Med njimi so vsi vodilni evropski proizvajalci - Chemoform, Dinotec, Aqualux, DEL, Planet Pool in številni drugi.

 

Bazene tudi strokovno postavljamo in vzdržujemo.

 

Za vse pri nas kupljene tehnične artikle, kot so roboti, toplotne črpalke, filtracijske črpalke in podobno, nudimo tudi lasten ažuren in strokoven servis. Naši strokovnjaki se redno izobražujejo tako doma kot v tujini pri svetovno priznanih proizvajalcih, pri svojem delu pa uporabljajo najboljša orodja in opremo. To nam omogoča, da so vaši »tehnični pomočniki« za brezskrbno kopalno sezono vedno odlično pripravljeni na vsakodnevne izzive v čarobnem svetu vode.

Najcelovitejša ponudba v regiji
 

 


Hitra dostava

Hitra dostava
Za izdelke iz zaloge zagotavljamo odpremo v maksimalno 48 urah. Naš partner za hitro dostavo je podjetje GLS, ki zraven dostave blaga na dom nudi tudi brezskrben prevzem blaga na več točkah po celotni Sloveniji (Trafike 3dva, bencinski servisi Petrol in Ömv…). Za dostavo večjih paketov (nad 40kg) sodelujemo s podjetjem Intereuropa.
 

 


Varen nakup

Nakup v naši spletni trgovini je varen - omogočamo vam nakup s plačilnimi karticami (Visa, Mastercard in Diners), z odkupnino ob prevzemu, na osnovi izdaje in plačila predračuna na naš transakcijski račun ali 1stavno obročno plačevanje, katerega zastopnik je Summit Leasing Slovenija.

 

Vpis osebnih podatkov v spletni trgovini Stotinke je nujna in potreben izključno za ustrezno in pravilno izvajanje storitev spletne trgovine.

 

Zagotavljamo, da vaše podatke uporabljamo izključno za navedene namene in da jih ne bomo zlorabili ali posredovali tretjim osebam. Z vašimi osebnimi podatki ravnamo skrbno in v skladu s predpisano zakonodajo. Uporabnikom je na voljo vpogled v podatke, ki jih hranimo o njih, preko poslanega zahtevka na naslov info@stotinka.si. Spletna trgovina Stotinka na svojih strežnikih NE HRANI nikakršnih podatkov o plačilnih karticah.

 

Med naročanjem so podatki med prenosom zaščiteni proti nepooblaščenim vpogledom s spletnim zaščitnim protokolom SSL. Za zaščito uporabljamo certifikat (domain validation) Comodo PositiveSSL. Več o splošnih pogojih poslovanja preko spletne trgovine si lahko preberete tukaj
Hitra dostava
 

 


Najboljša ekipa

Stotinka team

Z visokokakovostnimi izdelki, strokovno podporo in prijaznim odnosom vam naša vesela ekipa zagotavlja sprostitev in dobro počutje vse dni v letu. S tem za vas uresničujemo naše poslanstvo, ki ga je moč strniti v slogan

»Ujemite dan v čarobnem svetu vode!«.

Z odličnimi nasveti naših prijaznih strokovnjakov pa za vas poskrbimo tudi po opravljenem nakupu.

 

Naša ekipa je zelo nasmejana, povezana in v spodbudnem delovnem okolju zmore s skupnimi močmi rešiti vsak izziv. Nenehno si prizadevamo tudi za dobre medosebne odnose, za osebno rast in razvoj strokovnih znanj in kompetenc vseh članov naše izjemne ekipe.
 
Zato se stranke rade vračajo k nam.
 

Najboljši nasveti

Najboljši nasveti

Naša ekipa se vsakodnevno srečuje z izzivi in vprašanji vseh vrst. Ker radi delimo naše znanje, za vas redno pripravljamo zapise in nasvete, ki lahko vaše življenje v čarobnem svetu vode naredijo še bolj prijetno.

 

Prijazno vas vabimo, da si naše prispevke preberete na povezavi blog ali pa se naročite na naše e-novičke, da boste vedno v stiku z najboljšimi nasveti in ažurno obveščeni o najnovejšem v ponudbi iz našega bogatega programa.

 

Bazen
Pomoč pri nakupu
02/80-50-430
E-pošta
Brezplačna dostava nad 49 €