0
Domov / Dostava

Dostava

Dostava:

Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času. Ob dobavi mora uporabniku nuditi še dodatne informacije glede pravice do odstopa, predvsem pogoje in način izvršitve same pravice. Zagotoviti mora vse potrebne informacije glede naslova, kamor se uporabnik lahko obrne v primeru pritožbe in informacije glede garancij ter servisa oziroma drugih storitev po zaključku pogodbe. Dostava naročenih izdelkov v delovnem tednu od ponedeljka do petka je takšna kot je razvidno na predračunu.

 

V primeru naročila izdelkov PH minus tekoči ali PH plus tekoči in Klor tekoči, ki presegajo skupno težo 40 kg, je dostava preko špedicijske službe in je zato plačilo možno po predračunu.

 

Cena dostave velja za področje Slovenije.

 

Dobavni rok

 

Za izdelke na zalogi je dobava blaga 2-5 delovne dni, po prejemu vašega plačila v primeru izbranega plačila po predračunu in 2-5 delovne dni v primeru izbranega plačila z odkupnino. Za izdelke, ki jih nimamo na zalogi je predviden dobavni rok do 15 dni po prejetem naročilu. V primeru daljšega dobavnega roka vas bomo o dobavnem roku obvestili po elektronski pošti ali po telefonu.

 

Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev as prosimo, da le-te vpišite pod opombe na dnu naročila.

 

Stroški dostave

 

Blago pošiljamo preko podjetja GLS, s katerim imamo sklenjeno pogodbo. 

 

Pri nakupu nad 49 € je dostava brezplačna, za nakupe do 49 € zaračunamo strošek priprave blaga 5,99 €. Izjema so težji artikli, kot so pesek, bazenske obrobe in sol do skupne teže 40 kg in artikli z volumnom nad 1 m3 ter artikli, pri katerih je navedeno, da dostava ni brezplačna; za te artikle brezplačna dostava ne velja in se je treba glede cene dostave dogovoriti.

 

Cena dostave ter stroški priprave blaga izpisani v postopku potrditve naročila, vsebuje vse stroške, ki so dokončni. Ceno dostave za določene izdelke, ki zaradi svoje teže ali volumna presegajo standardne okvire računamo po kosu. V primeru, da boste v košarico vnesli takšne izdelke, vam strošek dostave ter priprave blaga sporočimo naknadno, takoj po prejemu vašega naročila.  V kolikor želite izvedeti strošek dostave ter priprave blaga za takšne izdelke, nas pokličite na tel. 02 80 50 430.

 

Pomoč pri nakupu
02/80-50-430
E-pošta
Brezplačna dostava nad 49 €