Domov / Čas za harmonijo

Čas za harmonijo

Jesen je že v polnem zamahu. Svet okoli nas je obarvala v tisoče prečudovitih toplih odtenkov, ki nam rišejo nasmeh na obraze. S seboj pa ta prelep čas prinaša tudi krajše dni, hladnejša jutra in vonj po zimi ter priložnost, da se resnično odpočijemo od življenjskega vrveža, ki nas vase potegne že zgodaj spomladi. Kot bo k počitku legla narava, je prav, da si ga privoščimo tudi mi. V tem jesensko – zimskem času si zato vzemimo več časa za zmerne aktivnosti, sproščanje in "zimsko spanje". S tem damo svojemu telesu čas, da se regenerira in, da bomo na pomlad spet "fit".

 

Kako si lahko kar sami doma pričarate oazo dobrega počutja, ki vas bo zazibala v stanje ravnovesja?

 

Poskusite z aromaterapijo. Le ta ponuja več kot samo zabavo ali prijetne vonjave, saj ima številne pozitivne učinke na psiho-fizično počutje posameznika. Uporaba aromaterapije pa je preprosta in primerna za vsakdanjo wellness rutino.

 

 

Poprova meta, limonska trava, mango, kostanj, marakuja iz Maroka, meransko jabolko, rožmarin iz Korzike, ognjeni tempelj... Po čem bosta letos dišali vaša jesen in zima?

 

Če ste navdušenec nad wellnessom in aromaterapijo, ali pa bi želeli to postati, potem vas vabimo, da pobrskate po naši ponudbi izdelkov za dobro počutje in razvajanje v spletni trgovini in si privoščite čarobne dišeče trenutke kar v toplem zavetju vašega doma.

 

Tisti med vami, ki imate doma savno, lahko izbirate med največjo ponudbo eteričnih olj za finske in parne savne v Sloveniji. Med njimi boste, zraven klasičnih vonjev, našli tudi zelo posebne dišave, ki vas bodo popeljale na popotovanje okoli sveta.

 

Olje za FS - Aljaška meta
 
Osvežuje, hladi, odpira dihalne poti.
 
Cena od 26,77 € 
Kupi
Olje za FS - Mango Ceylon
 
Osvežuje in bistri.
 
Cena od 72,41 € 
Kupi
Dišava za PS - Cvetovi akacije
 
svež vonj akacijinih cvetov
 
Cena od 26,77 € 
Kupi
Dišava za PS - Evkaliptus/mentol
 
osvežuje, lajša dihanje, hladi
 
Cena od 100,66 € 
Kupi

 

Za vse, ki savne nimate ali pa vam le ta ni pri srcu in bi se vseeno želeli razvajati ter uživati v pozitivnih učinkih aromaterapije, smo pripravili posebno ponudbo izdelkov wellness linije za nego telesa, ki jo sestavljajo medeni losjon za telo in popolnoma naravne morske soli z dodanimi 100 % naravnimi eteričnimi olji. Z njimi se lahko razvajate pred savnanjem ali pa si pripravite aromatično sprostitveno kopel in poživljajoči piling telesa.

 

Našo bogato ponudbo za dobro počutje, pa dopolnjuje tudi pester program dodatne opreme, kjer ljubitelji savn najdete kamenje za peči za finske savne, škafe, zajemalke, termometre, higrometre, ure in tekstilne izdelke (brisače, rokavice in trak za piling) ter ostalo opremo (vzglavniki za savno).

 

Pozabili pa nismo niti na ustrezno higieno – vse izdelke za pravilno in učinkovito čiščenje savn najdete tukaj.

 

Želimo vam veliko čarobnih jesensko – zimskih trenutkov.

Vaša ekipa Stotinke
 

 

 

 

 

 

Telefon
02/80-50-430
E-pošta