Domov / Bazenski trendi 2020

Bazenski trendi 2020

Bazeni že dolgo niso namenjeni samo plavanju ampak tudi druženju in sproščanju po napornem dnevu v službi. Lahko rečemo, da se vrt v poletnih dneh prelevi v našo dnevno sobo, katere osrednji del predstavlja bazen. Kot tudi opremljanje notranjih prostorov imajo dekoracije vrta in ostalih zunanjih površin svoje zakonitosti ter trende. 

 

Na podlagi naših izkušenj, raziskav in vaših želja, predstavljamo bazenske trende, ki jih bo pisalo leto 2020. 

 

Snežno bela folija

 

Modra in siva bazenska folija sta stvar preteklosti. Čista belina bazenske folije, ki pričara nežno turkizno vodo v vašem bazenu je novi prihajajoči trend. Izbirate lahko med navadno belo barvo ali belo z nežnim bisernim vzrocem, ki poskrbi za prav posebno igro svetlobe v vodi vašega bazena. 

 

INOX vgradni elementi

 

Moderni izgled vgradnih elementov izdelanih iz inox materiala da vašemu bazenu prestižen izgled in tisto piko na i, ki naredi vaš bazen nekaj posebnega. Prepričani smo, da se bo trend inox vgradnih elementov kmalu preselil na izdelavo celotne bazenske školjke. 

Inox bazen

 

Čiste in dolge linije

 

Že par let velja pravilo, da so v trendu pravokotne oblike bazenov. Vedno bolj pa se uveljavlja zakonitost daljših in ožjih pravokotnih oblik, ki zagotavljajo lažje plavanje v bazenu ter postavitev v ožje dele vašega vrta. 

Podolgovat bazen

 

Bazenske lestve ostanejo v letu 2019

 

V duhu minimalizma se poslavljajo tudi bazenske lestve, ki jih nadomestijo notranje bazenske stopnice, ki so skrite pod gladino vode. Na voljo so kotne ali stopnice po celi krajši stranici bazena, ki s protizdrsnimi površinami zagotavljajo enostaven vstop in izstop iz bazena. 

Vogalno stopnišče
Kotno stopnišče

 

 

 

Telefon
02/80-50-430
E-pošta
Brezplačna dostava nad 49 €