0
Domov / Bazenske strehe / Model Zenith

Bazenske strehe Zenith

Bazenske strehe iz linije Zenith ponujajo visok nivo kvalitete, ki se kaže tako v podrobnostih izdelave, kot tudi v estetskem videzu. Bazenske strehe, ki jih danes najdemo na trgu, so lahko na prvi pogled popolnoma enake, ampak, kot vemo, je bistvo skrito v podrobnostih. V proizvodnji bazenskih streh Zenith strokovnjaki skrbijo za konstanten razvoj, ki zagotavlja izdelke visoke kvalitete z inovativnimi rešitvami. Bazenske strehe Zenith so tudi cenovno ugodne.

 

Oglejte si prospekte bazenskih streh Zenith.

Bazenska streha

 

 

Nov sistem zaklepanja

 

Bazenske strehe so opremljene z novim, posebej razvitim sistemom zaklepanja in pozicioniranja segmentov. Zaklep z več funkcijami je bil razvit in patentno zaščiten ter ga je možno najti le v liniji nadkritij ZENITH. Ko je segment zaklenjen, se zaklep elegantno skrije v aluminijast profil. Zaklep se upravlja z enim ključem, s katerim se odklepajo tudi vrata na sprednji steni.

 

Zapiranje segmentov bazenska streha Zenith Premična bazenska streha Zenitg Profili bazenska streha

 

Modeli

 

 

Polkrožni model - Standard

Nižji model - Flat

Bazenska streha

Bazenska streha

 

Izdelava in lastnosti

Zasteklitev bazenske strehe je lahko izvedena iz:

  • dvoslojnega polikarbonata debeline 6 mm (THERMO) ali iz
  • prosojnega SAN materiala debeline 3 mm (CLEAR).

Površina obeh materialov je UV obstojna, kar nadkritju zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Konstrukcija nadkritij je izdelana iz posebej razvitih aluminijastih profilov, ki so na vogalih estetsko zaokroženi. Osnovna barva aluminijastih profilov je naravna barva aluminija ali pa bela (RAL 9010).

 

Sprednja stena največjega segmenta je sestavljena iz treh delov, ki jih je možno enostavno odstraniti:

  • na sredini stene so nameščena vrtljiva vrata,
  • sprednja stena najmanjšega segmenta je pri dnu zaključena s 50 mm silikonsko gumo, kar omogoča pomikanje segmenta preko bazenske obrobe,
  • segmenti so opremljeni z uležajenimi kolesci za pomikanje po ekstra ploskih tračnicah, višine le 12 mm. Pomikanje segmentov je zaradi tega zelo gladko in enostavno.

Želite, da vam pripravimo ponudbo? Izpolnite kontaktni obrazec ali nam pišite na info@stotinka.si. Lahko pa nas pokličete na 02 80 50 430 in z veseljem vam bomo zaupali več podrobnosti o bazenskih strehah Zenith!

 

 

 

Pomoč pri nakupu
02/80-50-430
E-pošta
AAA
Brezplačna dostava nad 49 €