0
Domov / Bazenske strehe / Model Zenith

Bazenske strehe Zenith

Bazenske strehe iz linije Zenith ponujajo visok nivo kvalitete, ki se kaže tako v podrobnostih izdelave, kot tudi v estetskem videzu. Bazenske strehe, ki jih danes najdemo na trgu, so lahko na prvi pogled popolnoma enake, ampak, kot vemo, je bistvo skrito v podrobnostih. V proizvodnji bazenskih streh Zenith strokovnjaki skrbijo za konstanten razvoj, ki zagotavlja izdelke visoke kvalitete z inovativnimi rešitvami. Bazenske strehe Zenith so tudi cenovno ugodne.

 

Bazenska streha

 

 

Modeli

 

 

Polkrožni model - Standard

Nižji model - Flat

Bazenska streha

Bazenska streha

 

Izdelava in lastnosti

Zasteklitev bazenske strehe je lahko izvedena iz:

  • dvoslojnega polikarbonata debeline 6 mm (model THERMO) ali iz
  • transparentnega polikarbonata debeline 3 mm (model CLEAR).

Površina obeh materialov je UV obstojna, kar strehi zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

Konstrukcija streh je izdelana iz posebej razvitih aluminijastih profilov (AlMgSi), ki so na vogalih estetsko zaokroženi. Osnovna barva aluminijastih profilov je bela-alu (RAL 9006) ali antracit (RAL 7016). Možna tudi dobava profilov v poljubni RAL barvi.

Prednja stena največjega segmenta je na dnu zaključena s 100mm silikonsko gumo, ki omogoča pomikanje segmenta preko morebitne bazenske obrobe do max. višine 60mm. V kolikor je višina obrobe večja, je potrebno steno opremiti z ustrezno visokimi preklopnimi vrati. Največji segment je možno opremiti tudi s stranskimi drsnimi vrati ali z vrati na sredini prednje stene.

Prednja stena najmanjšega segmenta je na dnu zaključena s 100mm silikonsko gumo.

Segmenti so opremljeni z ležajnimi kolesci za pomikanje po ekstra ploskih tračnicah, višine le 12 mm. Pomikanje segmentov je zaradi tega zelo gladko in enostavno. Segmenti se vedno pomikajo od največjega proti najmanjšemu. Zapirala največjega segmenta se odprejo ročno, vsak nadaljnji segment se ob odpiranju strehe odklene avtomatsko, zahvaljujoč posebej razvitemu sistemu za pozicioniranje in odklepanje segmentov.

V osnovi je streha dobavljiva skupaj z 2 x 2,8m podaljšanjem tračnic, kar omogoča pomik zložene strehe iznad bazena.

Želite, da vam pripravimo ponudbo? Izpolnite kontaktni obrazec ali nam pišite na info@stotinka.si. Lahko pa nas pokličete na 02 80 50 430 in z veseljem vam bomo zaupali več podrobnosti o bazenskih strehah Zenith.

 

 

 

Pomoč pri nakupu
02/80-50-430
E-pošta
AAA
Brezplačna dostava nad 49 €