Spoštovani kupci, obveščamo vas, da zaradi povečanega obsega naročil, bo vaše naročilo dostavljeno v roku 2-5 delovnih dni. Hvala za razumevanje!
Domov / Bazenske rolete

Avtomatske rolete

PODVODNE ROLETE

V našem prodajnem programu imamo na voljo štiri tipe podvodnih rolet:

 

Rollenergy Evolution

Rollenergy Evolution je podvodna roleta primerna za vse vrste bazenov, ki ne zahtevajo nobenih konstrukcijskih del. Opremljenja je s funkcijo "stop salt", ki elektrolizni napravi sporoča ali je roleta odprta ali zaprta, da slednja lahko uravnava dezinfekcijo. Roleta je prav tako povezana s filtracijo - v primeru odpiranja ali zapiranja rolete se filtrirna črpalka zaustavi, da tok vode ne bi oviral premikanja rolete (lahko se poveže z osvetljitvijo ali drugo bazensko opremo). Zahvaljujoč stranskim nosilcem in "securiwall" predelni steni (enostavna montaža brez potrebe po odstranitvi obrobe bazena), je Rollenergy popolna roleta za naknadno vgradnjo. Opcijsko se lahko zmontirajo manjši podporniki za poliestrske bazene. Preprečuje odprtje, če je zaznan neobičajen pritisk na rolete.

Upravljanje z WI-Key stikalom na ključ ali LivePool aplikacijo.

Prednosti rolete:

 • Dodatna gradbena dela niso potrebna
 • Enostavna namestitev
 • Podvodni vodotesni motor v osi

Potopna roleta Rollenergy Evolution je namenjena za bazene velikosti od 2,00 x 3,00 m do 8,00 x 15,50 m.

Roleta Rollenergy Evolution ima dve leti garancije na navijalni mehanizem in krmilno enoto, ter pet let na motor.

Prospekt

 

Rollin

Rollin je podvodna roleta primerna za vse vrste bazenov, ki ne zahteva nobenih konstrukcijskih del. Preprečuje odprtje, če je zaznan neobičajen pritisk na rolete. Ker je motor rolete nameščen v suhem jašku, sta vzdrževanje in popravilo velika lažja. Roleta je prav tako povezana s filtracijo - v primeru odpiranja ali zapiranja rolete se filtrirna črpalka zaustavi, da tok vode ne bi oviral premikanja rolete (lahko se poveže z osvetljitvijo ali drugo bazensko opremo).

Upravljanje z WI-Key stikalom na ključ ali LivePool aplikacijo.

Prednosti rolete:

 • Enostavna namestitev in nastavitev
 • Primerno za zidane bazene
 • Zanesljiv in zmogljiv motor
 • Preprosto vzdrževanje

Potopna roleta Rollin je namenjena za bazene velikosti od 2,00 x 3,00 m do 10,00 x 16,50 m.

Roleta Rollin ima dve leti garancije na navijalni mehanizem in krmilno enoto, ter tri leta na motor.

Prospekt

 

Rollinside

Rollinside je najbolj diskretna podvodna bazenska roleta, ki je popolnoma vgrajena na dno bazena (različica z 2-stranskim pokritjem - slika spodaj) ali v stopnišče, klop, zidani jašek (različica z 1-stranskim pokritjem). Rollinside je na voljo v dveh vrstah motorizacije za prilagajanje vsem konfiguracijam. Roleta je prav tako povezana s filtracijo - v primeru odpiranja ali zapiranja rolete se filtrirna črpalka zaustavi, da tok vode ne bi oviral premikanja rolete (lahko se poveže z osvetljitvijo ali drugo bazensko opremo). Avtomatska zaustavitev - preprečuje odprtje, če je zaznan neobičajen pritisk na rolete.

Upravljanje z WI-Key stikalom na ključ ali LivePool aplikacijo.

Prednosti rolete:

 • Prilagojeno številnim konstrukcijam
 • Estetsko in diskretno
 • Visoko funkcionalni koncept
 • Pokritje ni vidno nikjer na vodni površini

Potopna roleta Rollinside je namenjena za bazene do širine 10,00 m in širine 6,00 m.

Roleta Rollinside ima dve leti garancije na navijalni mehanizem in krmilno enoto, ter tri leta na motor.

Prospekt

 

Rollfit

Roleta Rollfit ima diskretni in estetski koncept, saj je vgrajena v nišo. Vodila s kolesci pomagajo pro prehodu lamel med odpiranjem in zapiranjem rolete. Roleta je povezana s filtracijo - v primeru odpiranja ali zapiranja rolete se filtrirna črpalka zaustavi, da tok vode ne bi oviral premikanja rolete (lahko se poveže z osvetljitvijo ali drugo bazensko opremo). Avtomatska zaustavitev - preprečuje odprtje, če je zaznan neobičajen pritisk na rolete.

Prednosti rolete:

 • Popolna integracija rolete v bazen
 • Estetski in diskretni koncept

Potopna roleta Rollfit je namenjena za bazene velikosti od 2,00 x 3,00 m do 6,00 x 20,00 m.

Roleta Rollfit ima dve leti garancije na navijalni mehanizem in krmilno enoto, ter tri leta na motor.

Prospekt

 

NADVODNE ROLETE

V našem prodajnem programu imamo na voljo šest tipov nadvodnih rolet:

 

Rolleasy 2

Nadzemni avtomatski lamelni pokrov Rolleasy 2 združuje robustnost in kompaktnost s širokim izborom barv (bež, bela, zelena, temno siva, črna). Rolleasy 2, ki je na voljo v solarni, ročni ali električni različici, je najbolj ekonomična roleta, ki ponuja enostavno in hitro namestitev. Električna različica je lahko opremljenja s funkcijo "stop salt", ki elektrolizni napravi sporoča ali je roleta odprta ali zaprta, da slednja lahko uravnava dezinfekcijo. Med kompleti za zaklepanje lahko izbirate med pushlock, quicklock in straplocking različicami. 

Prednosti rolete:

 • Hitra in preprosta namestitev
 • Kompaktnost
 • Nastavljive noge
 • Os, podprta z ležaji

Nadvodna roleta Rolleasy 2 je namenjena za bazene velikosti od 2,00 x 3,00 m do 8,00 x 7,50 m.

Roleta Rollfit ima dve leti garancije na navijalni mehanizem, krmilno enoto in motor.

Prospekt

 

Moon

Nadzemna avtomatska roleta Moon je povzetek strokovnega tehničnega znanja podjetja DEL obenem pa ima dinamičen in igriv značaj. Izrazite svojo osebnost s številnimi barvnimi konfiguracijami (barve diska - lunino modra, ledeno bela, šampanjsko siva, betonsko siva, črna, anis zelena, les, barve stojal - ledeno bela, šampanjsko siva) in dizajnom. Med kompleti za zaklepanje lahko izbirate med pushlock, quicklock in straplocking različicami. Motor z mehansko izklopljivim sistemom (za odvitje rolet v primeru okvare motorja, ki ščiti bazen kljub odsotnosti električne energije). Avtomatska zaustavitev - preprečuje odprtje, če je zaznan neobičajen pritisk na rolete.

Prednosti rolete:

 • Edinstven dizajn
 • Tehnološki in inovativni materiali
 • Cev, podprta z ležaji

Nadvodna roleta Moon je namenjena za bazene velikosti od 2,00 x 3,00 m do 5,00 x 13,50 m.

Roleta Moon ima dve leti garancije na navijalni mehanizem in krmilno enoto, ter tri leta na motor.

Prospekt

 

Tixit

Nadzemna avtomatska lamelna roleta Tixit združuje najsodobnejšo tehnologijo s sodobnim in inovativnim dizajnom. Na voljo v solarni ali električni različici, je popolnoma primerna za gradbene ali prenovitvene projekte. LED osvetlitev, ki je vgrajena v podporne stebričke poudari bazen in vaš vrt (na voljo samo za električno različico). Med kompleti za zaklepanje lahko izbirate med pushlock, quicklock in straplocking različicami.  Električna različica je opremljenja s funkcijo "stop salt", ki elektrolizni napravi sporoča ali je roleta odprta ali zaprta, da slednja lahko uravnava dezinfekcijo. Avtomatska zaustavitev - preprečuje odprtje, če je zaznan neobičajen pritisk na rolete. Motor z mehansko izklopljivim sistemom (za odvitje rolet v primeru okvare motorja, ki ščiti bazen kljub odsotnosti električne energije). 

Upravljanje z WI-Key stikalom na ključ ali LivePool aplikacijo.

Prednosti rolete:

 • Sodoben, inovativen
 • Eleganca in diskretnost zahvaljujoč elegantnim stojal osi rolete
 • LED osvetlitev za poudarek dizajna stojala osi rolete
 • Izbrane barve za popolno integracijo v vaš vrt
 • Električna in solarna različica

Nadvodna roleta Tixit je namenjena za bazene velikosti od 2,00 x 3,00 m do 5,00 x 13,50 m.

Roleta Tixit ima dve leti garancije na navijalni mehanizem in krmilno enoto, ter tri leta na motor.

Prospekt

KONFIGURATOR BAZENSKE ROLETE TIXIT

 

Contura

Nadzemna lamelna roleta Contura združuje najsodobnejšo tehnologijo z brezkompromisnim pristopom k oblikovanju. Solarna ali električna, je popolnoma primerna za projekte gradnje ali obnove bazenov. Motor z mehansko izklopljivim sistemom (za odvitje rolet v primeru okvare motorja, ki ščiti bazen kljub odsotnosti električne energije). Električna različica je opremljenja s funkcijo "stop salt", ki elektrolizni napravi sporoča ali je roleta odprta ali zaprta, da slednja lahko uravnava dezinfekcijo. Avtomatska zaustavitev - preprečuje odprtje, če je zaznan neobičajen pritisk na rolete. Med kompleti za zaklepanje lahko izbirate med pushlock, quicklock in straplocking različicami. 

Upravljanje z WI-Key stikalom na ključ ali LivePool aplikacijo.

Prednosti rolete:

 • Nov modern in sodoben dizajn
 • Hitra in preprosta namestitev
 • Nastavljive noge
 • Cev, podprta z ležajnimi bloki

Nadvodna roleta Contura je namenjena za bazene velikosti od 2,00 x 3,00 m do 10,00 x 20,50 m.

Roleta Contura ima dve leti garancije na navijalni mehanizem in krmilno enoto, ter tri leta na motor.

Prospekt

 

Rollover

Nadzemna avtomatska roleta Rollover je popolnoma primerna za velike bazene in je neprekosljiva v svoji robustnosti. Združuje estetiko z najsodobnejšo tehnologijo. Med kompleti za zaklepanje lahko izbirate med pushlock, quicklock in straplocking različicami.  Avtomatska zaustavitev - preprečuje odprtje, če je zaznan neobičajen pritisk na rolete. Ohišje je narejeno iz belih PVC lamel ali lesenih lamel iz tikovine. Izbirate lahko med solarno in električno različico.

Upravljanje z WI-Key stikalom na ključ ali LivePool aplikacijo.

Prednosti rolete:

 • Edinstven dizajn
 • Tehnološki in inovativni materiali
 • Primeren za majhne in srednje velike bazene

Nadvodna roleta Rollover je namenjena za bazene velikosti od 2,00 x 3,00 m do 6,00 x 14,00 m za PVC zaključek in za bezene velikosti od 2,50 x 3,00 m do 7,00 x 14,00 m za leseni zaključek.

Roleta Rollover ima dve leti garancije na navijalni mehanizem in krmilno enoto, ter tri leta na motor.

Prospekt

 

Moove'o

Nadvodna roleta Moove'o je avtomatska roleta za bazene prostih oblik z možnostjo umika rolete. Izbirate lahko med belo, sivo in bež barvo stojal. Preprosta in hitra namestitev, saj je roleta dostavljena že sestavljena. Možnost solarne različice, visoko zmogljivi solarni paneli. Zapora za prednje kolo zagotavlja, da je navijalni mehanizem v pravilni poziciji pred odpiranjem in zapiranjem. Med kompleti za zaklepanje lahko izbirate med pushlock, quicklock in straplocking različicami.

Prednosti rolete:

 • Omogoča umik navijalnega mehanizma od bazena
 • Usklajeno gibanje brez vodil s kolesci
 • Visoko zmogljivi solarni paneli
 • Lamele se odprejo s pomočjo solarne energije
 • Edinstven dizajn

Nadvodna roleta Moove'o je namenjena za bazene velikosti od 2,00 x 3,00 m do 5,00 x 11,00 m.

Roleta Moove'o ima dve leti garancije na navijalni mehanizem, ter tri leta na motor.

Prospekt

 

 

Svetovanje
Telefon: 02 8050 _430

Pomoč pri nakupu
02/80-50-430
E-pošta
Brezplačna dostava nad 49 €