0
Domov / Bazenska pokrivala / Family safe

Family safe

Pokrivalo Family safe je pokrivalo z zelo dobrim razmerjem med kvaliteto in ceno.

Izdelano je iz močnega dvoslojnega PVC materiala s tkanino med dvema slojema. Pokrivalo se lahko uporablja čez vse leto. Ščiti tako pred neželenimi padci v vodo, kot pred umazanijo. Za dodatno varnost poskrbijo aluminijaste palice, integrirane v pokrivalo. Dobavljivo je v modri barvi (spodaj bež), skupaj z reduktorjem za navijanje pokrivala in napenjalci ter vrvicami za dodatno pritrditev.

 

bazensko pokrivalo family safe  pokrivalo family safe

Pokrivalo Family safe na navijalu ob bazenu.

 

Pokrivala Family safe so izdelana s postopkom visokofrekvenčnega varjenja iz visokokvalitetnega poliestrskega platna, ki je obojestransko prevlečeno s PVC in lakirano. Odlikuje jih dolga življenjska doba. Ne prepuščajo svetlobe in so odporna na UV žarke ter sredstva za nego vode. Pokrivalo vsebuje vse potrebno za pritrditev na bazenski rob in reduktor za navijanje. Pokrivalo je na vsaki stani 25 cm večje od notranjih mer bazena (0,5 m po širini in dolžini). Pokrivalo je možno uporabljati čez vse leto.*

 

*Ob uporabi pokrivala tudi čez zimo je obvezno sprotno čiščenje zapadlega snega iz pokrivala, namestitev dodatnih opor in montaža priloženih stranskih napenjal.

 

Kupite pokrivalo Family safe v naši spletni trgovini!

 

Za več informacij o izdelku ali naročila pokličite na tel.štev: 02/80-50-430 ali pišite na info@stotinka.si

 

  reduktor za family safe pokrivalo

Pokrivalo Family safe na bazenu kot zaščitno zimsko pokrivalo in desno reduktor za pokrivalo

 

 

Pokrivalo Family safe ščiti pred neželenimi padci v bazen

 

Pomoč pri nakupu
02/80-50-430
E-pošta
AAA
Brezplačna dostava nad 49 €