Domov / Bazeni / Montažni bazeni SOLO

Montažni bazeni SOLO

Montažni bazeni SOLO so odlična izbira, v kolikor ste imeli doma manjši bazen (ringpool z napihljivim robom ipd.) in bi ga radi zamenjali za kvalitetnejšo in trajnejšo rešitev. V kolikor vam je od obstoječega bazenčka ostala filtrirna naprava, lestev ipd. boste potrebovali le še ta bazenski SET. V kolikor bi radi zamenjali tudi filter, lestev ipd. smo za vas pripravili tudi to opcijo.

 

Cenik montažnih bazenov SOLO si lahko prenesete TUKAJ.

 

Bazen set SOLO sestavlja vroče pocinkana pločevina debeline 0,4 mm bele barve, previsna folija debeline 0,3 mm v modri barvi, PVC spodnja in zgornja vodila, montažni skimer s povratno šobo ter letno pokrivalo.

 

Montazni bazen set solo

Montažni bazen SOLO

 

 

Bazen SOLO lahko dopolnite z naslednjimi filtrirnimi kompleti:

 

Filtrirni paket Aqua Mini 300 4m3/h

 

Cenovno ugoden filtrirni paket vsebuje kvaliteten peščeni filter s črpalko, filtrirnim peskom in vsem potrebnim materialom za funkcionalno povezavo filtra z bazenom. Posoda za 15 kg peska, črpalka 0,2 kW.

Filtrirni paket Aqua Technik 250 4m3/h

 

Filtrirni paket vsebuje kvaliteten peščeni filter, črpalko s predfiltrom, filtrirni pesek in ves potreben material za funkcionalno povezavo filtra z bazenom. Posoda za 15 kg peska, črpalka 0,18 kW.

Filtrirni paket Aqua Technik 320 6m3/h

 

Filtrirni paket vsebuje kvaliteten peščeni filter, črpalko s predfiltrom, filtrirni pesek in ves potreben material za funkcionalno povezavo filtra z bazenom. Posoda za 25 kg peska, črpalka 0,25 kW.

 

Cenik montažnih bazenov SOLO si lahko prenesete TUKAJ.

 

Telefon
02/80-50-430
E-pošta