Spoštovani kupci, obveščamo vas, da zaradi povečanega obsega naročil, bo vaše naročilo dostavljeno v roku 2-5 delovnih dni. Hvala za razumevanje!
Bazeni
Domov / Bazeni

Bazeni Stotinka - vse za gradnjo in vzdrževanje bazena

Oplemenitite svoj dom, izboljšajte zdravje, dovolite si sproščanje in užitek. Ujemite dan v čarobnem svetu vode. 

 

Vse se začne s sanjami, nadaljuje z željo in konča z izvedbo. Ekipa podjetja Stotinka je vaš partner pri svetovanju, gradnji in vzdrževanju bazena. Naš posel že več kot 25 let opravljamo zavzeto. K uresničevanju želja ter zadovoljevanju potreb naših strank pristopamo celostno. Pri nas najdete vse za postavljanje bazenov, njihovo vzdrževanje ter servisiranje skozi celotno življenjsko dobo.

 

Ker se zavedamo, da je na voljo veliko različnih bazenov in zna biti odločitev izbire tistega pravega bazena včasih malo zahtevna, smo vam pripravili vodnik IZBIRA BAZENA, kjer si lahko ogledate glavne razlike med različnimi izvedbami bazenov, na kaj morate biti pozorni pri izbiri izvajalca in kako dolgo lahko traja celotni postopek gradnje.

 

Prenesite si BREZPLAČNO E-knjigo IZBIRA BAZENA ZDAJ

 

 

 

Vabimo vas, da si ogledate bazene iz naše ponudbe. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje, smo vam z veseljem na voljo na 02/80-50-430 ali info@stotinka.si.

 

BREZPLAČEN VIDEO

 PRIKAZ GRADNJE BAZENA SKUPAJ Z NAVODILI

 

 

 

Ne veste kateri bazen je primeren za vas?
Preverite na strani ...
V kolikor ne veste kateri bazen je pravi za vas, vas vabimo na našo spletno stran kjer boste našli opise video vsebine, navodila in še mnogo več za vse tipe bazenov iz naše pestre ponudbe.
Prenesite brazplačno e-knjigo
E-knjige

Pomoč pri nakupu
02/80-50-430
E-pošta
Brezplačna dostava nad 49 €