Bazeni
Domov / Bazeni

Bazeni Stotinka - vse za gradnjo in vzdrževanje bazena

Potopite se v igro valov, prepustite se objemu vode in pustite vašim skrbem, da odplavajo po svoje. Ujemite dan v čarobnem svetu vode. 

 

Vse se začne s sanjami, nadaljuje z željo in konča z izvedbo. Ekipa podjetja Stotinka je vaš partner pri svetovanju, gradnji in vzdrževanju bazena. Naš posel že 25 let opravljamo zavzeto. K uresničevanju želja ter zadovoljevanju potreb naših strank pristopamo celostno. Pri nas najdete vse za postavljanje bazenov, njihovo vzdrževanje ter servisiranje skozi celotno življenjsko dobo.

 

Ker se zavedamo, da je na voljo veliko različnih bazenov in zna biti odločitev izbire tistega pravega bazena včasih malo zahtevna, smo vam pripravili vodnik IZBIRA BAZENA, kjer si lahko ogledate glavne razlike med različnimi izvedbami bazenov, na kaj morate biti pozorni pri izbiri izvajalca in kako dolgo lahko traja celotni postopek gradnje.

 

Prenesite si BREZPLAČNO E-knjigo IZBIRA BAZENA ZDAJ
 

 

 IZBIRA BAZENA

 

 

 

Vabimo vas, da si ogledate bazene iz naše ponudbe. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje, smo vam z veseljem na voljo na 02/80-50-430 ali info@stotinka.si.

 

 

Telefon
02/80-50-430
E-pošta
Brezplačna dostava nad 49 €