Domov / Nov model bazena Easypool plus z vogalnim stopniščem s klopjo!

Nov model bazena Easypool plus z vogalnim stopniščem s klopjo!

 

Predstavljamo vam nov model bazena Easypool plus z v vogalnim stopniščem s klopjo, ki vam prinaša enostavno pot do uresničitve vaših sanj.

 

Bazen Easypool plus z vogalnim stopniščem s klopjo je nadgradnja Easypool plus bazena z vogalnim stopniščem. Kompletu je dodana bazenska folija za klop s protizdrsnimi površinami. Klop dolžine do 1,5metra je namenjena počitku med plavanjem ali samo brezskrbnemu posedanju, ko se želimo v bazenu le ohladiti in odmisliti vse skrbi. 

 

 

Bazen Easypool plus z vogalnim stopniščem s klopjo lahko zgradite sami, saj je namenjen domačim mojstrom in samograditeljem. Ponujamo vam celotno bazensko tehniko vrhunske kakovosti in opremo priznanih evropskih proizvajalcev, ki vam omogoča, da sami ustvarite lastno vodno oazo in v njej uživate vso poletje.

 

Bazeni Easypool so vgradni bazeni iz stiropornih zidakov in tovarniško krojeno folijo debeline 0,75mm, globine 150cm. Kompletu je priložena tudi vsa potrebna PVC instalacija, talni odtok, vgradni elementi in peščeni filter - vse kar domači mojstri potrebujejo. Neprekosljivo razmerje med kvaliteto in ceno, izčrpna pisna in video navodila ter garancija so zagotovo argumenti, ki pritegnejo še najbolj izbirčne in zahtevne.

 

V osnovi lahko izbirate med 5 različnimi modeli bazena Easypool:

  1. Bazen Easypool 
  2. Bazen Easypool Plus 
  3. Bazen Easypool Plus z vogalnim stopniščem 
  4. Bazen Easypool Plus z ravnim stopniščem
  5. Bazen Easypool Plus z vogalnim stopniščem s klopjo

 

 

Za lažjo predstavo in ceno investicije vas vabimo na stran Easypool konfiguratorja. Samo z nekaj kliki izberite svoj sanjski bazen Easypool z željeno dodatno opremo in prejeli boste konkretno neobvezujočo ponudbo na vaš e-mail naslov. Izbirate lahko med različnimi barvami folije, možnostmi osvetlitve bazena, kvalitetnimi bazenskimi obrobami, solarnimi pokrivali in navijali, toplotnimi črpalkami, robotskimi sesalci, sredstvi in priborom za čiščenje ter solarnimi tuši. Vse kar potrebujete za bazen na enem mestu.

 

Naša ekipa strokovnjakov, ki se ponaša z več kot 30 leti izkušenj in več kot 500 referenčnimi projekti za samograditelje, vam bo pomagala na vsakem koraku gradnje vašega bazena. Tehnično podporo vam nudimo skozi celoten proces gradnje, od nakupa naprej.

 

 

Z našimi nazornimi navodili in vrhunskimi materiali gradnja vašega bazena postane enostavna in brez stresa. Poglejte si video o gradnji bazena Easypool in se prepričajte sami!

 

Stopite v stik z nami že danes in začnite graditi svojo oazo sprostitve in zabave doma. Z Bazenom Easypool Plus z vogalnim stopniščem s klopjo je to povsem enostavno. 
Za strokovno svetovanje pokličite na tel: 02 80 50 430 ali nam pišite na: info@stotinka.si in z veseljem vam bomo pomagali!

Pomoč pri nakupu
02/80-50-430
E-pošta
Brezplačna dostava nad 49 €