Spoštovani kupci, obveščamo vas, da zaradi povečanega obsega naročil, bo vaše naročilo dostavljeno v roku 2-5 delovnih dni. Hvala za razumevanje!
Domov / 4 najpogostejše pasti pri izbiri bazena

4 najpogostejše pasti pri izbiri bazena

V današnjem času je bazen postal pogost okras marsikatere hiše. Vsak bi si želel najlepšega, največjega in po možnosti tudi takšnega, kot ga nima še nihče od sosedov. Pa je tak način izbire pameten? Vsekakor ne. Predstavili vam bomo nekaj pasti na katere lahko hitro naletite, če se v izbiro bazena spustite brezglavo in brez upoštevanja nasvetov strokovnjakov.

Bazenska školjka

 

Izbira idealnega prostora - bazena ne moremo vgraditi na vsako prosto zaplato trave.

Upoštevati moramo primernost terena, prostorske in zakonske omejitve ter velikost, saj potrebujemo prostor tudi za strojnico bazena.

Samostoječ bazen

Cenejše je lahko na koncu tudi najdražje

V kolikor se odločimo za slabše materiale, cenejšo gradnjo, lahko tihi stroški hitro narastejo in na koncu presežemo zastavljen finančni plan.

Zidan bazen

Večje ni nujno boljše – ne potrebujete velikega bazena, da bi ga popolno izkoristili.

Razmislite kaj bo glaven namen uporabe vašega bazena. Pester izbor dodatne opreme pa vam omogoča, da tudi iz manjšega bazena ustvarite olimpijsko plavalno progo.

Manjši bazen

Sosed nima vedno prav – kar je za vašega soseda dobra izbira, bo morda za vas ena izmed slabših.

Pri izbiri ne upoštevajte samo nasvetov sosedov in sorodnikov, zaupajte strokovnjaku, ki vam s svojim znanjem in izkušnjami pomaga najti najboljši bazen za vas.  

Bazen nepravilnih oblik

Pomoč pri nakupu
02/80-50-430
E-pošta
Brezplačna dostava nad 49 €