Domov / Bazeni

Bazeni Stotinka - vse za gradnjo in vzdrževanje bazena

Ekipa bazenov Stotinka ni z vami le pri gradnji in snovanju bazena, temveč želimo biti vaš partner tudi pri vzdrževanju bazena ter svetovanju.

Aktualno:

 

Izkoristite ugoden nakup bazenskega kompleta Easypool s kvalitetno bazensko streho iz linije Zenith... VEČ o ponudbi.

 

Po deževnem poletju nas čaka bojda lepa jesen, v kateri boste lahko izkoristili vaš bazen. Ker pa se v tem delu leta dnevi krajšajo in so noči vedno hladnejše, boste morali poskrbeti tudi za ogrevanje vode. V naši ponudbi boste med drugim za ta namen našli:

- SOLARNA POKRIVALA

- TOPLOTNE ČRPALKE

 

Solarna pokrivala izredno dobro zadržujejo akumulirano toploto v bazenski vodi, hkrati pa ob sončnem vremenu dodatno segrevajo vodo. Toplotne črpalke zrak-voda so s svojim visokim izkoristkom idealen način za ogrevanje bazenske vode ob zaključku kopalne sezone. V kombinaciji s solarnim pokrivalom bo temperatura bazenske vode vedno prijetna in primerna za plavanje tudi v hladnejših dneh.

 

Če ste lastnik montažnega bazena, si lahko kopalno sezono podaljšate na ekonomičen in enostaven način s kvalitetnimi pokritji CABRIO DOME. Cabrio dome pokrivalo zraven odlične zaščite poskrbi tudi za ohranjanje tople vode tudi v hladnejših dneh. Prav tako vam pokrivalo omogoča kopanje ob bolj vetrovnih in celo deževnih dneh.

 

Jesen je tudi pravi čas, da začnete razmišljati o pripravi bazena na prezimovanje. Pravilna priprava bazena pred zimo vam pred novo sezono olajša marsikatero opravilo. V naši ponudbi boste našli različno OPREMO za pravilno pripravo bazena vključno z ZIMSKIMI POKRIVALI narejenimi po meri. Za pravočasno izdelavo pokrivala po meri, je smiselno začeti o njem razmišljati že pred zimo. Izmero in svetovanje o načinu pokritja bazena čez zimo vam nudimo brezplačno. Napotke za pripravo bazena na zimo najdete TUKAJ.

 

V našem programu za samograditelje savn boste našli ves potreben material za izdelavo savne po lastnih željah in merah. Veliko koristnih podatkov o samogradnji savn boste našli v naši brezplačni E-KNJIGI in na podstrani za SAMOGRADITELJE SAVN.

 

Ugodna ponudba bazenskih kompletov:

 

Bazenski komplet STIROPOOL z roletnim pokrivalom in bazensko obrobo

 

 

Bazen stiropool z roletnim pokrivalom

 

Odprodaja vrhunskega bazena Stiropool z roletnim pokrivalom.

Več o kompletu....

 

Odprodaja sejemskega eksponata: POLIESTRSKI BAZEN ROYAL DOLPHIN NORDIC v 3D modri barvi

 

 

          

 

Odprodaja poliestrskega bazena Royal Dolphin NORDIC.

Več podrobnosti o vkjučeni opremi.... 

 

Bazenski kompleti STIROPOOL in ROYAL DOLPHIN CERAMIC LINE

 

 

Stiropool bazen

 

Kompleti vsebujejo bazen in bazensko streho ADVANCED.

Več podrobnosti o kompletih

Redna cena: 14.980,00 €

Posebna ponudba: 11.985,00 €

  Redna cena: 15.550,00  € z DDV

Posebna ponudba: 9.990,00€ z DDV

 

Preverite ceno

 
 

Vrste bazenov: